Fremkalling og forstørelse
Dere står fritt til å fikse fremkalling og forstørring selv, men hvis dere ønsker så hjelper vi gjerne til. Ta kontakt for pris.

Ekstra bilder
Ønsker dere flere en det bestemte antall bilder i pakken. Dere kan kjøpe de ekstra bildene for følgende priser;
1stk 290,-  5stk 1.290,-  10stk 2.190,- 15stk 2.990,- 20stk 3790,-


Fakturering
Etter fotograferingen sender vi faktura digitalt sammen med bilderne deres.

Behandling av bilder
Etter fotograferingen går vi igjenom alle bildene og velger ut våre favoritter. Deretter gjør vi en grundig redigering og sender bestemt antall digitale bilder til dere. Nede i hjørnet på hvert bilde legger vi også Kiryd sin logo. (Vi bruker ikke vår logo på pressefoto og spesielle untak.)  Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene vi tar i egen markedsføring.
Dere kan selv velge ut bilder for en liten pristillegg på 790,-.

Kampanjer

Vi har alltid en kampanje gående med ekstra bra pris på en av våre pakker. For spørsmål rundt våre aktuelle kampanjer er det bare å ta kontakt.

Tilgjengelig over hele Norge
Vi holder til i Kristiansand, men tar gjerne oppdrag i resten av Norge og i utlandet. Vi har et kjøretillegg på 5,- per kilometer utanfor Kristiansand Sentrum. Prisen på  oppdragene avhenger av hvilket land det er i. Kontakt oss gjerne om du ønsker et pristilbud.


nyttig informasjon

Cheap Karma

"Martin Litwicki arrangerte, tok og redigerte bilder for bander vårt Cheap Karma. Utrolig dedikert og strukturert fyr, med masse lidenskap og energi. ingenting å klage på! kommunikasjon, location og kvaliteten på sluttresultatet var helt prima!"

Pris 2.490,- (1-3 pers.)

Pris 2.990,- (4-7 pers.)

15 retusjerte bilder

Varighet 1-2 timer

Høyoppløslige bilder, leveres elektronisk

Ulåste filer til bruk og eie

Leveringstid er mellom 2- 4 uker

Folkefiender
"Fantastiske fotografer, sjarmerende humør og kreative både fotografmessig og på redigering! Vi anbefaler KIRYD på det sterkeste og kommer til å bruke de så mye som mulig til alt av våres prosjekter! Kvaliteten er TOP NOTCH!"


Pakken innholder

Artistfotografering

Å ha profesjonelle bilder er veldig viktig for å vise seg fram i den tøffe artistverden. Vi kan hjelpe deg med alt fra coverbilder og konsertsbilder til pressebilder for ulike sammenhenger sånn som aviser, posters, Facebook osv. Ta gjerne med et eller flere skift så kan vi få mer variasjon i bildene. Bildene tas på valgfritt sted ute i naturen, hjemme hos dere eller inne i studio. Vi kommer gjerne med forslag til dere om bra plasser til fotograferingen. Vi kan ta bilder både ute og inne på samme fotosession for et lite pristillegg på 500;-. Vi leverer alltid ulåste filer til bruk og eie. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Leveringstid er mellom 2- 4 uker.

Vi møtes veldig gjerne til et hyggelig og uforpliktende prat hur vi kan skreddersy en pakke som kan passe best til akkurat deres ønske.

Er dere flere en 7 personer? Ta kontakt for tillbud.