nyttig informasjon

Fremkalling og forstørelse
Dere står fritt til å fikse fremkalling og forstørring selv, men hvis dere ønsker så hjelper vi gjerne til. Ta kontakt for pris.

Ekstra bilder
Ønsker dere flere en det bestemte antall bilder i pakken. Dere kan kjøpe de ekstra bildene for følgende priser;
1stk 290,-  5stk 1.290,-  10stk 2.190,- 15stk 2.990,- 20stk 3790,-

Fakturering
Etter fotograferingen sender vi faktura digitalt sammen med bilderne deres.

Behandling av bilder
Etter fotograferingen går vi igjenom alle bildene og velger ut våre favoritter. Deretter gjør vi en grundig redigering og sender bestemt antall digitale bilder til dere. Nede i hjørnet på hvert bilde legger vi også Kiryd sin logo. (Vi bruker ikke vår logo på pressefoto og spesielle untak.)  Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene vi tar i egen markedsføring.
Dere kan selv velge ut bilder for en liten pristillegg på 790,-.

Kampanjer

Vi har alltid en kampanje gående med ekstra bra pris på en av våre pakker. For spørsmål rundt våre aktuelle kampanjer er det bare å ta kontakt.

Tilgjengelig over hele Norge
Vi holder til i Kristiansand, men tar gjerne oppdrag i resten av Norge og i utlandet. Vi har et kjøretillegg på 5,- per kilometer utanfor Kristiansand Sentrum. Prisen på  oppdragene avhenger av hvilket land det er i. Kontakt oss gjerne om du ønsker et pristilbud.

Emilie Sofie Tveit

"Dette var virkelig en koselig og gøy opplevelse, som ga noen helt fantastiske og fine bilder! Kjempe flink med fotografering av baby (5mnd), baby og foreldre, noe som kan være en utfordring og tålmodighetsprøve, som Olivia klarte med glans!! Vi kommer tilbake om noen mnd, uten tvil! Gud så herlige mennesker ♥ Anbefales virkelig :)"

Pris 2.290,-

15 retusjerte bilder

Varighet 1-2 timer

Bildene leveres elektronisk i høyoppløsning  

Ulåste filer til bruk og eie

Leveringstid er mellom 2- 4 uker

Flere søsken uten ekstra kostnad

Veronica Oxaas
"Vi var så heldige å få knipset noen bilder av våre små, og Kiryd utførte dette med glans. Med yngstemann på 1 år er det ikke like lett å forutse hva som kommer - dette ble tatt på strak arm, og det ble mye latter og gode bilder. Anbefales på det varmeste, og vi kommer igjen!"


Pakken innholder

Barnefotografering

Å fotografere barn er en herlig utfordring. Barnebilder er en viktig investering og en fantastisk gave til besteforeldre, tanter, øvrig familie og gode venner. De kan brukes til julekort, til å lage flotte album og få printet forstørrelser som kan brukes til å dekorere hjemme.

Ved en barnefotografering får dere 15 ferdigredigerte bilder i høyeste kvalitet.
En barnefotografering tar mellom 1- 2 timer. Vi fotograferer flere søsken uten ekstra kostnad. Er det mer en et barn som ska fotograferas anbefaller vi å ha antrekk som harmonerer. Tenk enkelt og unngå gjerne store logoer og sprelske farger. Ta gjerne med et eller flere skift så kan vi få mer variasjon på bildene. Bildene tas på valgfritt sted, i naturskjønne omgivelser, hjemme hos dere eller i studio. Vi kommer gjerne med tips og ideer.
Vi kan ta bilder både ute og i studio på samme fotosession for et pristillegg på 500,-. Kiryd leverer alltid ulåste filer til bruk og eie. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Leveringstid er mellom 2- 4 uker.