Åsmund Mjåland - Guerrilla Republik Scandinavia
Jeg har jobbet sammen med Martin Litwicki v/ Kiryd under ulike arrangementer og prosjekter. Martin er en hyggelig, dyktig og kreativ sjel som brenner for medieproduksjoner. Jeg har også brukt Kiryd til å dekke egne arrangementer gjennom foto og video. Kiryd jobber ekstremt effektivt og leverer alltid! Anbefales på det sterkeste. Fem av fem stjerner av meg!

Magnus Arnkværn - Måkeskrik
Benyttet oss av gjengen i Kiryd under årets Måkeskrik for å ta bilder, samt produsere videoen i etterkant. Veldig godt sammarbeid, enkle å arbeide med samt profesionelle i arbeidsmetoder som brukes! Anbefales!

Sondre Torkelsen - Sara og Arash
Vi brukte Kiryd til å lage lyrics-videoen til Sara & Arashs singel "Bittersøt". Til tross for lite erfaring med den type video, tok Kiryd utfordringen på strak arm og leverte et meget bra produkt. God smak, hardt arbeid og hyggelige mennesker kjennetegner Kiryd. Anbefales veldig!

Vegard Nekstad - KRSby/FVN
KRSby har brukt Martin / Kiryd til reportasjefotografering og rene bildejobber ved flere anledning. Flotte bilder og kjapp levering. Veldig god kvalitet.

Ann- Cathrine Unsgaard
Har jobbet sammen med disse to dyktige fotografene endel i den siste tiden og er virkelig imponert over deres insats og engasjement. De slår virkelig på stortromma med både bra humør, god atmosphere og perfekt utført arbeid! Anbefaler Kiryd på det sterkeste!

Sheila Simmenes - Leo
Vi brukte Kiryd til å fotografere vår konsert med LEO - Love Exit Orchestra på Kilden Teater- og Konserthus - og vi ble veldig fornøyd med resultatet! Flotte bilder og herlig service. Veldig hyggelige mennesker å jobbe med!

Casper Lehland - Radio Sør
Takeoff på Radio Sør brukte Martin/Kiryd til å produsere en film fra studio. Utrolig god kvalitet, flott service og kjapp levering. Martin/Kiryd viste god evne til å kommunisere med oss, samt planlegge og levere et produkt som endte opp med å bli bedre enn det vi hadde håpet på. Vi vil definitivt fortsette å bruke han i fremtiden!

Kenneth Kvesetmoen
Dead Dispute jobbet med Kiryd i forbindelse med musikkvideo og bilder til albumcover i vår, samt fotografering på noen av våre konserter. Veldig profesjonelt og gjennomført arbeid. Kiryd kan absolutt anbefales!

Folkefiender
Fantastiske fotografer, sjarmerende humør og kreative både fotografmessig og på redigering! Vi anbefaler KIRYD på det sterkeste og kommer til å bruke de så mye som mulig til alt av våres prosjekter! Kvaliteten er TOP NOTCH!

Anette Grønli
Vi brukte Kiryd til å ta søsken og barnebilder og hadde en super opplevelse. Martin og Olivia var veldig flinke og tålmodige med våre to små. Vi er kjempe fornøyde med bildene og den raske leveringen. Vi anbefale de gjerne videre!!

Veronica Oxaas
Vi var så heldige å få knipset noen bilder av våre små, og Kiryd utførte dette med glans. Med yngstemann på 1 år er det ikke like lett å forutse hva som kommer - dette ble tatt på strak arm, og det ble mye latter og gode bilder. Anbefales på det varmeste, og vi kommer igjen!

Bjørn Kjetil Ljosdal og Tom Jarle Kristiansen
Å arbeidet med Kiryd var en stor opplevelse. Ikke bare var de dyktige i arbeidet sitt, men å holde oss som kunder oppdatert til en hver tid gjorde at vi fikk helheten i prosjektet slik vi ønsket. Å anbefale Kiryd for andre kunder er ikke så vanskelig, og vi er veldig sikre på at det vil bli flere prosjekter i lag med Kiryd i nær framtid.

Renate Hauge
Tusen takk for en super moro fotografering! Vi storkoste oss :-D Ble kjempe fornøyd med bildene, og anbefaler dere så absolutt! Dere er dyktige. Ikke minst har dere fornuftige priser! Tusen takk for noen flotte timer hos dere. Dere er skjønne :)

Tommy Jacksonville
Vi anbefaler KIRYD! SORDAL, GREEN CARNATION og RADIOJAM har hatt et positivt og profesjonelt samarbeid det siste året sammen med Kiryd. Både musikkvideo, live produksjon og foto har holdt særdeles profesjonell og høy standard! Vi ser frem til nok ett år med godt samarbeid!

Ingvild Hovden - Rekordfestivalen
Martin Litwicki og Kiryd laga film og tok bilder frå Rekordfestivalen på Hovden 2014. Resultatet synes me blei gørrbra! Og dialogen med Martin undervegs var heilt topp. Me var travle og hadde ikkje så god tid til oppfølging undervegs, men han fann seg til rette, snakka med folk og fanga opp den gode stemninga på ein bra måte. Me vil absolutt anbefale Kiryd til andre :)

Finn Kristian Hartvigsen og Irun Bjorvatn
Brukte Kiryd til å ta forlovelsesbilder. Vi fikk 50% på dette ettersom vi også har bestilt dem til bryllupet vårt. Var en fornøyelse fra start til slutt. Var enkelt å jobbe med dem, ettersom de gav oss arbeidsoppgaver og tilbakemeldinger underveis som vi kunne fokusere på for å få frem de fine "øyeblikkene". Her teller hver minste detalj! 
Vi ser virkelig frem til at Kiryd skal følge oss under bryllupet :D

Doris Pettersen
Kjempe fornøyd med både service og bilder! Og prisen er også tipp topp! Kan virkelig anbefales.Tusen takk for en kjempe hyggelig opplevelse for en litt "småvarm" to barns mamma og pappa. Her er det ingenting negativt å si på service, pris og bilder. Kan varmt anbefale Kiryd til å ta barne- og familiebilder. Vi er super fornøyde! Og ikke minst, er du ikke så veldig datakyndig (slik som meg) så ringer Martin deg og hjelper deg igjennom prossesen :) Er ikke i tvil hvem vi skal bruke neste gang vi skal ta bilder :)

Vidar Mortensen - Odderøya Live
Som presse- og informasjonsansvarlig i Odderøya Live hadde jeg gleden av å jobbe med Martin i vårt interne mediecrew. Han har et godt øye for motiver og situasjoner, er fleksibel og tar initiativ, og leverer gode sluttprodukter raskt. Jeg kan gi Kiryd mine beste anbefalinger.

Maria Håkedal Tveite - Marikken Birkeland
Tusen takk for superfine bilder dere tok for Marikken. Dere har vært fantastiske å samarbeide med! Dyktige, kreative, imøtekommende samtidig som dere er raske med levering av ferdig produkt. Dere får våre beste anbefalinger og vi gleder oss til å bruke dere igjen!
Emilie Sofie Tveit
Dette var virkelig en koselig og gøy opplevelse, som ga noen helt fantastiske og fine bilder! Dere var kjempe flinke med fotografering av baby (5mnd), baby og foreldre, noe som kan være en utfordring og tålmodighetsprøve, som dere klarte med glans!! Vi kommer tilbake om noen mnd, uten tvil! Gud så herlige mennesker♥ Anbefales virkelig:)
Linda og Vegard Torkelsen
Vi brukte Kiryd som bryllupsfotografer, og er veldig glad for det!! Etter å ha lett lenge og vel på nett og bladd oss gjennom utallige portoføljer, ble vi tipset om Kiryd. Takk og lov for det ;) Vi bestilte en kombinert film- og fotopakke hvor dagen ble godt dokumentert fra start til slutt. Ikke bare var de meget samarbeidsvillig, godt forberedt og leverte fra seg et fantastisk produkt, men de strakk seg langt for at vi skulle få det slik vi ønsket. Det var aldri mangel på gode ideer eller iniativ fra deres side. I tillegg til å være svært profesjonelle er Olivia og Martin en sann fryd å bli kjent med :) Vi er evig taknemlig for at vi valgte å bruke dem i vårt bryllup og kan varmt anbefale dem til andre brudepar!!

Marielle Tomine
Helt fantastisk! Dere er supre, og til tross for litt utålmodig baby så gikk det kjempe bra! Dere kan det dere holder på med, og det hjelper for oss som stiller foran kameraet! Ingen tvil om hvilke fotografer jeg skal oppsøke neste gang! :) og ikke minst, dere er jo bare herlige :)

kundene sier

hvorfor velge oss?


Vi fotograferer både ute, i studio og hjemme hos deg.

Vi har ingen pristillegg for fotografering på lørdager eller ettermiddag/kveld.

Vi leverer alltid ulåste filer til bruk og eie. Dette betyr at dere ikke har noen forpliktelser mht. etterbestillinger av bilder.

Vi er tilgjengelige over hele Norge og utenlands.

Vi leverer behandlede bilder i høyeste oppløsning etter opptaket.

Vi kan ta bilder på så mange klesskift om dere ønsker innenfor avtalt tid helt uten ekstra kostnad. Vi anbefaler 2 klesskift.

Vi hjelper gjerne til med fremkalling og forstørring hvis dere ønsker. Samtidig står dere fritt til å ordne med fremkalling og forstørring selv.

Vi kan levere flere bilder enn de som er inkludert i pakken mot et lite pristillegg.

 

om oss

Så hyggelig at du titter innom!

Vi er to glade mennesker som brenner for å fange livet i form av vakre bilder eller videoer. Vi har lang erfaring med foto og filmproduksjon og driver med alt ifra barnefotografering og bryllup til produksjon av musikkvideoer. Det er dette spennet som gjør at vi elsker jobben vår. Hver dag får vi møte nye, fantastiske mennesker, alle med forskjellige uttrykk og ønsker som leder til at vår produksjon blir helt unik. Vi elsker jobben vår og målet er å alltid strekke oss til det ytterste for å levere et godt produkt. Er dere fornøyde, så er vi fornøyde.

For dere som er ekstra interesserte så jobber vi til daglig med Canon 5D Mark III. Vi bruker topp objektiver fra L serien. Blant annet Canon 70 – 200mm L, Canon 24 – 70mm L og Canon17 – 40mm L. Vi benytter oss også av Dji Phantom drone om ønskelig. Glidecam HD 4000 brukes også på alle filmproduksjoner.

Vårt studio ligger mitt i sentrale Kristiansand på Kongensgate 35. Er det noe du lurer på, kontakt oss gjerne!