Pakken innholder

Pris fra 5.990,-

Dansevideo på 3-5 min

Varighet 1-5 timer

Filene leveres elektronisk

Ulåste filer til bruk og eie

Leveringstid er mellom 2- 4 uker

Minne for livet

Utdrikningslag helt utenom det vanlige

UtdrikningslagDansevideo

Pris fra 4.990,-

Musikkvideo på 3-5 min

Varighet 1-4 timer

Filene leveres elektronisk

Ulåste filer til bruk og eie

Leveringstid er mellom 1-2 uker

Minne for livet

Utdrikningslag helt utenom det vanlige

Pakken innholder

UtdrikningslagMusikkvideo

Hos oss får du sjansen til å lage egen musikkvideo enten der du synger selv eller mimer til din favoritartist. En musikkvideo er en perfekt overraskelse å vise i bryllupet. Det blir et utdrikningslag helt utenom det vanlige og helt klart et minne for livet. Ønsker dere dansetime hvor dere lærer koreografi til musikkvideoen? Null problem, sammen med våres sammarbeidspartnere kan vi fikse både dansetimer og inspilling av egen musikk.

Vil dere spille inn musikkvideo når dere synger selve så møtes vi i inspillingsstudio som ligger cirka 10 min fra Kristiansand Sentrum. Der spiller vi inn sangen og fortsetter deretter med inspilling av selve musikkvideoen. Inspillingen varer mellom 1- 2 timer avhengig av hva dere ønsker. Når inspillingen er ferdig redigerer vi en video på mellom 3- 5 minutter og leverer den innen 2 uker. Om dere ønsker kan vi følge med og dokumentere alle dagens aktiviteter. Vi møtes veldig gjerne til et hyggelig og uforpliktende prat hvor vi kan skreddersy en pakke til deg eller dere. Bor dere ikke i Kristiansand? Vi reiser gjerne både i Norge og i utlandet.

Denne pakken kan selvfølgelig brukes på alt fra bursdager til firmafester. Ta kontakt for mer informasjon.En dansevideo er en perfekt overraskelse å vise i bryllupet. Det blir et utdrikningslag helt utenom det vanlige og helt klart et minne for livet.

Her begynner dagen med en liten artistskole. Dere får en egen danselærer som lærer bort en unik felles koreografi til akkurat deres utdrikningslag. Dere kommer få lære hvordan man opptrer foran kameraet som en ekte stjerne. Selvfølgelig blir bruden/ brudgummen i fokus, men alle skal være med. Dere får vare med og velge hvilken type dans dere ønsker; Hiphop, MTVdance eller hvorfor ikke kjøre 80-talls tema? Danseleksjonen varer mellom 1- 2 timer. Deretter får dere en liten pause før å så gjøre dere klare for å spille in selve videoen. Videoen kan spilles in på valgfri location. Vi kommer gjerne til dansestudioet og filmer dere hvis det er ønskelig. Inspillingen varer mellom 1- 3 timer avhengig av hva dere ønsker. Når inspillingen er ferdig redigerer vi en video på mellom 3- 5 minutter og leverer den innen 2 uker. Om dere ønsker kan vi følge med og dokumentere alle dagens aktiviteter.

Ønsker dere flere dansetimer eller kanskje en koreografi uten å spille den inn? Vi møtes veldig gjerne til en hyggelig og uforpliktende prat hvor vi kan skreddersy en pakke til deg. Bor dere ikke i Kristiansand? Vi reiser gjerne både innad i Norge og til utlandet.

Denne pakken kan selvfølgelig brukes på alt fra bursdager til firmafester.
Ta kontakt for mer informasjon.