Barnefotografering

 
lea4sv.jpg

Å fotografere barn er en herlig utfordring. Barnebilder er en viktig investering og en fantastisk gave til besteforeldre, tanter, øvrig familie og gode venner. De kan brukes til julekort, til å lage flotte album og få printet forstørrelser som kan brukes til å dekorere hjemme.

Ved en barnefotografering får dere 15 ferdigredigerte bilder i høyeste kvalitet. 
En barnefotografering tar mellom 1- 2 timer. Vi fotograferer flere søsken uten ekstra kostnad. Er det mer en et barn som ska fotograferas anbefaller vi å ha antrekk som harmonerer. Tenk enkelt og unngå gjerne store logoer og sprelske farger. Ta gjerne med et eller flere skift så kan vi få mer variasjon på bildene. Bildene tas på valgfritt sted, i naturskjønne omgivelser, hjemme hos dere eller i studio. Vi kommer gjerne med tips og ideer. 
Vi kan ta bilder både ute og i studio på samme fotosession for et pristillegg på 500,-. Kiryd leverer alltid ulåste filer til bruk og eie. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Leveringstid er mellom 2- 4 uker.

Pakken Inneholder

Pris: 2.290,-

15 retusjerte bilder.

Varighet 1-2 timer.

Bildene leveres elektronisk i høyoppløsning.

Ulåste filer til bruk og eie.

Leveringstid er mellom 2-4 uker.

Flere søsken uten ekstra kostnad.

 
18-Barnefotografering-Isaac-Kiryd.jpg
 
Vi brukte Kiryd til å ta søsken og barnebilder og hadde en super opplevelse. Martin var veldig flink og tålmodig med våre to små. Vi er kjempe fornøyde med bildene og den raske leveringen. Vi anbefale de gjerne videre!!
— Anette Grønli