Kjærestefotografering

 
07-Kiryd-kjæreste-Kathrine-og-Øyvind.jpg

Uansett hvor lenge dere har vært sammen er det alltid gøy å fotograferes sammen med sin kjæreste. Kjærestefotografering er en morsom opplevelse og en herlig investering. Dere kan bruke bildene til alt fra julekort, til å lage flotte album og få printet forstørrelser til å dekorere hjemmet deres.

Ved en kjærestefotografering får dere 15 ferdigredigerte bilder i høyeste kvalitet. En kjærestefotografering tar mellom 1- 2 timer. Vi anbefaler å ha antrekk som harmonerer. Tenk enkelt og unngå gjerne store logoer og alt for sprelske farger. Ta gjerne med et eller flere skift så kan vi få mer variasjon i bildene. Bildene tas på valgfritt sted ute i naturen, hjemme hos dere eller i studio. Vi kommer gjerne med forslag til dere om bra plasser for fotograferingen. Vi kan ta bilder både ute og i studio på samme fotoshoot for et litet pristillegg på 500;-. Vi leverer alltid ulåste filer til bruk og eie. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Leveringstid er mellom 1- 2 uker.

Rabatt på kjærestefotografering!

Ved booking av bryllupsfotografering får dere -50% rabatt på kjærestefotografering.

Vi anbefaller alle som skal gifte seg å booke en kjærestefotografering før bryllupet av flere anledninger; Dere ville slappe bedre av fremfor kameraet og dere vil også bli bedre kjent med oss som fotografer. Bildene kan dere bruke til for eksempel `Save The Date´-kort til bryllupet, i programmet til vielsen, slideshow til bryllupet eller bryllupsinvitasjoner. Dessuten er kjærestefotografering veldig gøy!

Pakken Inneholder

Pris: 2.290,- 

15 retusjerte bilder.

Varighet 1-2 timer.

Bildene leveres elektronisk i høyoppløsning.

Ulåste filer til bruk og eie.

Leveringstid er mellom 1-2 uker.

-50% rabatt ved booking av bryllup

 
15-Kiryd-kjæreste-Kathrine-og-Øyvind.jpg
Brukte Kiryd til å ta forlovelsesbilder. Vi fikk 50% på dette ettersom vi også har bestilt dem til bryllupet vårt. Var en fornøyelse fra start til slutt. Var enkelt å jobbe med dem, ettersom de gav oss arbeidsoppgaver og tilbakemeldinger underveis som vi kunne fokusere på for å få frem de fine “øyeblikkene”. Her teller hver minste detalj!
Vi ser virkelig frem til at Kiryd skal følge oss under bryllupet!
— Finn Kristian Hartvigsen & Irun Bjorvatn